בלוג

strip1

ברוכים הבאים לבלוג שלי,

המזון והתזונה זורמים בעורקיי, זו עבודתי ואני אוהבת אותה מאוד. להיות חלק מצוות פיתוח מוצרים, להרצות,  לכתוב סקירות מדעיות וגם כתבות, להתעדכן בטרנדים חדשים ופיתוחים מעניינים, להמציא ולשווק. אין ספק שכיום הצרכנים נעים לכיוון צריכה מושכלת, לא רק בהיבט הכלכלי אלה גם בהיבט התזונתי. בבלוג הזה אשמח לשתף אתכם בכל המידע שצברתי, במחקרים שקראתי, בפעילויות שיווקיות מעולמות המזון והבריאות, אארח שפים ואפילו אפרסם מתכונים חדשים. מקווה שתיהנו, תחכימו ואף תיישמו.

על תזונה וחיזוק מערכת החיסון

תזונה נכונה היא רפואה מונעת – בימים שבהם בריאות מערכת החיסון חשובה במיוחד, צללתי לספרייה המדעית כדי לקרוא כמה סקירות בנושא תזונה וחיזוק המערכת החיסונית. קרא עוד

תזונה ים-תיכונית המלצות חדשות לתושבי ישראל

ההמלצות החדשות של משרד הבריאות לתזונה ים-תיכונית, מבוססות על מזונות מהצומח ומעודדות אכילה יומיומית של מזונות טבעיים ולא מעובדים. לתזונה ים תיכונית ארבע היבטים חשובים- בריאותי, חברתי, סביבתי וכלכלי. קרא עוד

איך מגבירים מכירות באמצעות רכיבי המזון?

במה גורם לצרכנים לבצע את הבחירה המועדפת: המותג? רשימת הרכיבים? עד כמה חשובה האריזה ומה שכתוב עליה, ומדוע הצרכנים מעדיפים מוצרים שהם Clean Label . קרא עוד

בדיקה מטאבולית ווידוי אישי – איך להוריד במשקל?

מהי בדיקה מטאבולית? איך מודדים חילוף חומרים? היכן מבצעים בדיקה מטאבולית והאם זה ייסיע לי להוריד במשקל? קרא עוד

החלבון הצמחי – מדריך לעוסקים בפיתוח ושיווק מוצרים

אחד הטרנדים הגדולים והמשמעותיים בתחום המזון והתזונה הוא תחליפי החלבון – חיפוש אחר מקורות של חלבון צמחי שיבוא במקום חלבון ממקור החי. האם כל החלבונים זהים באיכותם? ומה אנחנו צריכים לדעת כשאנו מפתחים ומשווקים מוצר המספק חלבון? מקורות חלבון בתזונה [...] קרא עוד
פוסטים אחרונים
פוסטים אחרונים
לקוחות מספרים
לקוחות מספרים

"הדס , היא משהו מיוחד, גם אשת מקצוע כריזמטית וגם בנאדם חם ואיכפתי. לפגוש אנשים כאלו שפועלים בתחום בו הם פועלים לא כהכרח, אלא מתוך אהבה ותשוקה גדולה זה תמיד דבר שמוביל לתוצאות שאינן דבר שבשגרה."

יוסי אלבז, מנכ"ל דומינו'ס ישראל

"הדס הייתה שותפה נהדרת, ענתה במדויק על הבריף, העבירה את ההרצאה לטכנולוגים בצורה מקצוענית ומעניינת. ממליצים בחום!"

דפנה דאוד, מנהלת למידה בשטראוס ישראל

"הדס שותפה מלאה בתהליכי פיתוח וחדשנות של התה בעלת ראיה רחבה היא הפנים שלנו מול הקהלים המקצועיים ומול הפורום המדעי שלנו."

אילת ליפשיץ, מנהלת החטיבה העסקית תה ו-Well Being, ויסוצקי

logo-footer

מפיתוח מוצרים ועד תקשורת שיווקית,                                                          ליווי חברות וסטארט-אפים בעולמות המזון והתזונה.

בואו ניפגש

972-54-5457010+

hadas@hadasyariv.co.il

פייסבוק

נגישות