בלוג

strip1

ברוכים הבאים לבלוג שלי,

המזון והתזונה זורמים בעורקיי, זו עבודתי ואני אוהבת אותה מאוד. להיות חלק מצוות פיתוח מוצרים, להרצות,  לכתוב סקירות מדעיות וגם כתבות, להתעדכן בטרנדים חדשים ופיתוחים מעניינים, להמציא ולשווק. אין ספק שכיום הצרכנים נעים לכיוון צריכה מושכלת, לא רק בהיבט הכלכלי אלה גם בהיבט התזונתי. בבלוג הזה אשמח לשתף אתכם בכל המידע שצברתי, במחקרים שקראתי, בפעילויות שיווקיות מעולמות המזון והבריאות, אארח שפים ואפילו אפרסם מתכונים חדשים. מקווה שתיהנו, תחכימו ואף תיישמו.

קלקול מזון – המדריך להארכת חיי מדף במקרר

קלקול מזון הוא אחת התופעות הנפוצות בימי הקיץ. החום והלחות מהווים תנאים מצוינים להתפתחות חיידקים ומזיקים המקלקלים את המזון גם כשהוא מאוחסן במקרר. האם אופן האחסון יכול להשפיע על חיי המדף של המוצרים השונים? ממה חשוב להיזהר בכל הקשור לקלקול [...] קרא עוד

מתיידדת עם החיידקים הטובים בגופי- תזונה מותאמת אישית

מה אנו יודעים על החיידקים הטובים בגופינו וההשפעה על בריאותנו? מהי תזונה מותאמת אישית? ואיך אנו יכולים ללמוד על הקשר בניהם. קרא עוד

אז מה הסיפור עם הגלוטן? ומה ערכם התזונתי של מוצרים נטולי גלוטן?

שוק מוצרי המזון נטול הגלוטן הולך וגדל. יותר ויותר מוצרים חדשים בשוק מפותחים בקטגוריה של "נטול גלוטן". הגלוטן הוא חלבון המצוי בדגנים שונים: חיטה, שיפון, שעורה וכוסמין. הוא מורכב משתי יחידות עיקריות של תתי-חלבונים הקרויים גליאדין וגלוטנין. הגלוטן מעניק ללחם [...] קרא עוד

כך תשיגו את כל החלבון מן הצומח בתזונה שלכם

החלבונים הם אחד משלושת אבות המזון (בנוסף לשומנים ופחמימות). החלבון מהווה את חומר הבניין העיקרי של התאים בגופנו, והוא חיוני לגדילה ולהתפתחות. מהם מקורות החלבון מן הצומח? מה חשוב לדעת שצורכים תזונה צמחונית? ואילו מוצרים כדאי לאכול בכדי לספק לגופנו [...] קרא עוד

Free From Food – מזון נטול או מזון ללא מזון – הטרנד החם בתעשייה

אין ספק ששוק המוצרים "נטולי הרכיבים" Free From Food צובר תאוצה בשנים האחרונות. נטול גלוטן, נטול סוכר, נטול לקטוז, נטול בוטנים, נטול רכיבים מן החי. החדשנות המוצרית בשוק המזון גדלה משנה לשנה. האם אכן יש הצדקה להימנע ממזונות מסוימים? ומהי [...] קרא עוד
פוסטים אחרונים
פוסטים אחרונים
לקוחות מספרים
לקוחות מספרים

"הדס , היא משהו מיוחד, גם אשת מקצוע כריזמטית וגם בנאדם חם ואיכפתי. לפגוש אנשים כאלו שפועלים בתחום בו הם פועלים לא כהכרח, אלא מתוך אהבה ותשוקה גדולה זה תמיד דבר שמוביל לתוצאות שאינן דבר שבשגרה."

יוסי אלבז, מנכ"ל דומינו'ס ישראל

"הדס הייתה שותפה נהדרת, ענתה במדויק על הבריף, העבירה את ההרצאה לטכנולוגים בצורה מקצוענית ומעניינת. ממליצים בחום!"

דפנה דאוד, מנהלת למידה בשטראוס ישראל

"הדס שותפה מלאה בתהליכי פיתוח וחדשנות של התה בעלת ראיה רחבה היא הפנים שלנו מול הקהלים המקצועיים ומול הפורום המדעי שלנו."

אילת ליפשיץ, מנהלת החטיבה העסקית תה ו-Well Being, ויסוצקי

logo-footer

מפיתוח מוצרים ועד תקשורת שיווקית,                                                          ליווי חברות וסטארט-אפים בעולמות המזון והתזונה.

בואו ניפגש

972-54-5457010+

hadas@hadasyariv.co.il

פייסבוק

נגישות